Откриване на Atomic Superpark Dachstein

 На откриването си това лято, Atomic Superpark Dachstein беше скован от ниски температури и обилно покрит с пудра. Тези условия не позволиха карането в парка за дълго време. Въпреки това на официалното откриване в събота присъстваше „Crème de la Crème“ от европейската сцена и всички имаха възможност да получат своето първо впечатление от новия сет-ъп проектиран от дизайнера на парка, Бернард Мандбергер.

Atomic Superpark Dachstein предлага уреди за карачи на всяко ниво. Паркът за начинаещи е разширен това лято с два нови бокса и възможност за доста футуристични трик комбота на новия Transfer-Gap-Snow Funbox. Поради многото сняг тази зима, един от най-популярните уреди в про серията - гигантския корнер - това лято е с най-внушаващи размери и се радваше на голямо внимание по време на откриванто. Ресторанта на глетчъра пък, оживя от историите на карачите за миналата зима и плановете им за следващия сезон. Както и до сега, партитата хич не останаха на заден план - клубовете на Шладминг се напълниха с карачи празнуващи откриването на летния сезон, който ще продължи до средата на юли.

Цените на тазгодишните сезонни карти са достъпни и ще са валидни до 30-ти ноември 2009, така че ако се сдобиеш с карта сега, на есен ще можеш да хванеш и състезанието Horsefeathers Pleasure Jam, който ще се състои от 13 до 15 ноември 2009. Цените за сезонни карти  за възрастни са: EUR 335,-, Юноши: EUR 285,-, Деца: EUR 172.

За още информация, цени и места за настаняване посети: www.dachstein.atomicsuperparks.com.





източник: www.whiteroom.info  





{START_COUNTER}